PRODUK FITUR

TENTANG KAMI

Handan Zhanyu Fastener Co., Ltd. perenahna di zona industri desa dongmingyang, Kacamatan Yongnian, Kota Handan, Propinsi Hebei. Perusahaan nutupan legana langkung ti 20000 méter pasagi, kalayan modal anu kadaptar 5 juta yuan sareng langkung ti 220 padamel. Produk utama perusahaan: baud, kacang, jangkar, Sekrup pengeboran Diri, sekrup drywall, teundeun jangkar, kacang jangjang plastik, waja bentuk C, batang benang, jangkar baji sareng jinis produk pengikat sanés.

DAERAH APLIKASI