Baut karbon héksagon baud

Pedaran pondok:

· Standar: DIN / ASTM
· Kelas: 4.8 / 5.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9
· Ukuran: m3-m48
· Sampel Waktos : 3-10 dinten
· Metode pamayaran: T / T, L / C


Detil Produk

Tanda Produk

Boks sagi genep nuduhkeun pengikat anu diwangun ku sirah sareng sekrup. Bolts tiasa dibagi kana baut baja karbon sareng baut stainless steel numutkeun bahan na. Aranjeunna kedah dicocogkeun sareng kacang-kacangan pikeun nyepetkeun sareng nyambungkeun dua bagian ngalangkungan liang. Spésifikasi anu umum nyaéta M4-M36, sareng sasmita nyaéta 4.8, 6.8, 8.8, 10.9 sareng 12.9. Urang tiasa ngalakukeun standar GB DIN ASTM ANSI, Utasna ngagaduhan benang kasar sareng benang rupa, pangobatan permukaan kalebet: galvanis, seng konéng, hideung sareng panas galvanis, urang tiasa ngarobih bungkusna numutkeun kabutuhan pelanggan. Pameran Distrik Handan Yongnian Yu Fastener Manufaktur Co., Ltd. perenahna di Tiexi Industrial Zone, Distrik Yongnian, Propinsi Hebei, ngalangkungan lega langkung ti 7000 méter pasagi, modal anu kadaptar 5 juta yuan sareng langkung ti 120 padamel. Parusahaan urang ngadopsi Taiwan mesin canggih, seueur lembaga sertifikasi, rupa sertipikat ngahargaan. Kami gaduh sababaraha taun pangalaman dina produksi fastener, penjualan sareng ékspor, ngandelkeun élmu téknis profesional sareng manajemén iman anu saé, kami komitmen pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu saé pikeun konsumén.

 

详情_03


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami