Hex stop kontak sambel sirah cangkir

Pedaran pondok:

· Standar: DIN / ASTM

· Kelas: 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9

· Ukuran: m3-m48

· Kamampuhan Suplai: 200 Ton per Bulan

· Sampel Waktos : 3-5 dinten

· Metode pamayaran: T / T, L / C


Detil Produk

Tanda Produk

Bolt stop kontak nujul kana pengikat diwangun ku sirah sareng sekrup. Bolts tiasa dibagi kana baut baja karbon sareng baut stainless steel numutkeun bahan na. Aranjeunna kedah dicocogkeun sareng kacang-kacangan pikeun nyepetkeun sareng nyambungkeun dua bagian ngalangkungan liang. Spésifikasi umum nyaétaM5-M20, panjang 15mm-300mm, sareng sasmita nyaéta 4.8, 6.8, 8.8, 10.9 sareng 12.9. Urang tiasa ngalakukeun standar tina GB DIN ASTM ANSI, Utas na gaduh benang kasar sareng benang halus, pangobatan permukaan kalebet: galvanis, séng konéng, galvanis hideung panas, urang tiasa ngarobih bungkusna numutkeun kabutuhan pelanggan. Distrik Handan YongnianZhanyuYu Fastener Manufaktur Co., Ltd. perenahna di Tiexi Industrial Zone, Distrik Yongnian, Propinsi Hebei, ngalangkungan luas langkung ti 7000 méter pasagi, modal anu kadaptar 5 juta yuan sareng langkung ti 120 padamel. Parusahaan urang ngadopsi Taiwan mesin canggih, seueur lembaga sertifikasi, rupa sertipikat ngahargaan. Kami gaduh sababaraha taun pangalaman dina produksi fastener, penjualan sareng ékspor, ngandelkeun élmu téknis profesional sareng manajemén iman anu saé, kami komitmen pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu saé pikeun konsumén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami