Skrup sirah pangeboran sirah

Pedaran pondok:

Ukuran: M3.9 / M4.2

Bérés: Séng dilapis

Warna: Bodas

 Bahan: C1022A

Paking: 25kg Kantong / Box nganggo karton

OEM: 25 ton


Detil Produk

Tanda Produk

Ieu utamina dianggo pikeun ngalereskeun ubin baja warna tina struktur waja, sareng tiasa ogé dianggo pikeun ngalereskeun pelat ipis tina wangunan saderhana.Tiasat dipaké pikeun beungkeutan logam nepi ka logam.

Buntut na ngebor diri sekrup aya dina bentuk buntut bor atanapi buntut anu seukeut, anu tiasa langsung dibor, disadap sareng dikonci dina bahan suhunan sareng bahan dasarna tanpa ngolah bantu, sahingga tiasa ngahemat waktos konstruksi. Dibandingkeun sareng sekrup biasa, éta ngagaduhan kakuatan tarik-kaluar sareng kakuatan pangropéa anu tinggi, sareng éta moal dileueut salami lami saatos kombinasi. Éta aman dianggo, sareng gampang pikeun ngabéréskeun pangeboran sareng cara ngetok sakaligus waktos.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami