Tentang Kami

index

Handan Zhanyu Fastener Co., Ltd. perenahna di zona industri desa dongmingyang, Kacamatan Yongnian, Kota Handan, Propinsi Hebei. Perusahaan nutupan legana langkung ti 20000 méter pasagi, kalayan modal anu kadaptar 5 juta yuan sareng langkung ti 220 padamel. Produk utama perusahaan: baud, kacang, jangkar, Sekrup pengeboran Diri, sekrup drywall, teundeun jangkar, kacang jangjang plastik, waja bentuk C, batang benang, jangkar baji sareng jinis produk pengikat sanés.
Perusahaan parantos mangtaun-taun manufaktur pengencangan sareng pangalaman penjualan, kalayan garis produk anu lengkep, téknologi pamariksaan kualitas maju, sistem kontrol kualitas anu ketat, tim profesional insinyur téknis, pikeun mariksa kualitas produk dina sadaya tingkatan, parantos ngalirkeun sistem kualitas ISO sertifikasi. Téknologi sareng alat-alat perusahaan diupdate unggal dinten, sareng skala produksi na laun dilegakeun. Éta parantos ngembangkeun janten perusahaan komprehensif multi-fungsional anu ngahijikeun ngolah mékanis, ngawangun asesoris, suku cadang mobil, aksésoris listrik, sareng pamekaran bagian internasional sareng manufaktur. Beuki seueur produk anu diékspor ka sababaraha pasar di bumi sareng luar negeri.
Perusahaan urang percanten kana prinsip "kasalametan ku kualitas, pamekaran ku jasa". Prestasi pangageungna urang pikeun kéngingkeun kapercayaan anjeun, janten pasangan anu tiasa dipercaya anjeun, pikeun kéngingkeun kapercayaan konsumén anyar sareng lami ku élmu panarjamah sareng téknis sareng sumanget inovasi kontinyu.
Perusahaan Zhanyu bakal ngiringan sareng sadaya staf di payunna pikeun ngalayanan anjeun kalayan sepenuh haté sareng nyiptakeun kecemerlangan babarengan !!!

Kakuatan urang

Handan City Yongnian District Zhanyu Fastener Manufacturing Co., Ltd., kalayan alat-alat canggih, mérek xinzhanyu.

Didirikeun dina tanggal 15 Désémber 2013, tempatna di Zona Perindustrian Desa Mingyang, Tiexi, Distrik Yongnian, Handan, Propinsi Hebei, perusahaan ngaliput lega langkung ti 17000 méter pasagi, kalayan modal anu kadaptar 35 juta yuan sareng langkung ti 120 padamel. Perusahaan gaduh langkung ti 10 taun produksi sareng pangalaman penjualan, alat-alat canggih, jumlah robot las otomatis, mesin bending tiis otomatis, mesin pos tiis gancang, mesin stamping pneumatik presisi tinggi.

index

index

index

Tampilan produk

Pangrojong seismik anu saé. Dipilih Zhanyu

index

index

index