Taros Kami

Handan Yongnian Zhanyu Fastener Manufacturing Co., Ltd.

Alamat

Lin mingguan Zhen Dong Ming Yang Cun Cun Nan, Kacamatan Yongnian, Kota Handan, Propinsi Hebei

Telepon

0086-17531079118

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami