Cina handan hébei suplai Konkrit jangkar Serelek-in bolts Turun Dina Jangkar Ékspansi

Pedaran pondok:

· Min.Order Order: no

· Kamampuhan Suplai: 200 Ton per Bulan

· Palabuhan: Tianjin, Qingdao, Shanghai, Guangzhou ..

· Syarat Pamayaran: T / T, L / C, D / A, D / P

· Ukuran:M3-20


Detil Produk

Tanda Produk

Warna: Coklat, Biru
Rengse: Caang (Henteu dilapis), Caang (Teu dilapis)
Sistem Pangukuran: INCH
Tempat Asalna: Hebei, Cina
Ngaran mérek: zy
Nomer modél: m6 / m8 / m10 / m12
Bahan: Besi, waja karbon
Diaméterna: 1/4di, 5 / 16IN
Kapasitas: 4.8
Standar: DIN
Jenis sirah: Sirah buleud
Jangka pamayaran: Deposit 30% TT
Prosés: Séng
Waktos pangiriman: 10-25 Dinten

  • China handan hebei supply Concrete anchor Drop-in bolts Drop In Expansion Anchor (1)
  • China handan hebei supply Concrete anchor Drop-in bolts Drop In Expansion Anchor (2)
  • China handan hebei supply Concrete anchor Drop-in bolts Drop In Expansion Anchor (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami