Sekrup témbok garing garing kalayan kakuatan séng bodas sareng fosida hideung

Pedaran pondok:

· Min.Order Order: no

· Kamampuhan Suplai: 200 Ton per Bulan

· Palabuhan: Tianjin, Qingdao, Shanghai, Guangzhou ..

· Syarat Pamayaran: T / T, L / C, D / A, D / P

· Ukuran: ayeuna M3.5 M4.2

· Panjangna: 16/19/25/32/38/50/63/75/100

· Bungkus anu tiasa disesuaikan


Detil Produk

Tanda Produk

Kuku drywall mangrupikeun jinis sekrup, tapi penjualan kuku drywall mangrupikeun salah sahiji produk anu paling kritis pikeun pengikat positip. Teras pabrik kuku drywall Shanghai bakal ngenalkeun alat pikeun konsumén sacara jéntré. Ogé katelah kuku panel témbok, dianggo masang rupa-rupa papan gypsum, plafon plafon, partisi cahaya, keel waja ringan, sareng sajabana Fitur anu paling khas tina penampilan nyaéta tanduk sirah, anu dibagi kana dua jinis: benang ganda sekrup témbok garing garing waos sareng sekrup témbok garing garing tunggal téhel. Nyatana, penampilan dua jinis éta saé pisan. Éta pikeun ningali naha huntu sekrup aya dua garis kana ujung atanapi hiji garis kana ujung. Fungsina ogé béda-béda. Beda anu paling ageung nyaéta yén tilas benang nyaéta benang ganda, anu cocog pikeun papan gips sareng kandelna henteu langkung ti 0.8mm Hubungan antara keel logam méter, anu terakhir nyaéta benang tunggal huntu kasar langkung lega, gancang serangan anu cocog langkung gancang, anu cocog pikeun hubungan antara papan gips sareng keel kai, janten kai éta sorangan moal ruksak. Tapi ayeuna seueur pabrik perangkat keras numutkeun kabutuhan konsumén atanapi nganggo anu bénten, sareng diturunkeun seueur huntu anu luhur sareng handap sareng ragam kuku kuku garing anu sanés tiasa disaluyukeun.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami