Sekrup Kayu

Pedaran pondok:

· Standar: DIN / ASTM

· Ukuran: m6-m12

· Kamampuhan Suplai: 200 Ton per Bulan

· Sampel Waktos : 3-5 dinten

· Metode pamayaran: T / T, L / C


Detil Produk

Tanda Produk

Sekrup kai, ogé katelah sekrup kai, mirip sareng sekrup mesin, tapi benang sekrup mangrupikeun benang sekrup kai khusus, anu tiasa langsung diaco kana komponén kai (atanapi bagian) pikeun nyambungkeun bagian logam (atanapi non-logam) kalayan liang liwat kalayan komponén kai. Konéksi sapertos ieu ogé tiasa dicabut.

Kauntungannana sekrup kai nyaéta ngagaduhan kapasitas konsolidasi anu langkung kuat tibatan dipaku, sareng tiasa dipiceun sareng diganti, anu henteu ngarusak permukaan kai sareng langkung merenah dianggo.

 Jinis sekrup kai biasana tina beusi sareng tambaga. Numutkeun kana sirah kuku, éta tiasa dibagi kana jinis sirah buleud, jinis sirah datar sareng jinis sirah oval. Sirah kuku tiasa dibagi kana sekrup slotted sareng cross slotted screw. Sacara umum, sekrup sirah buleud didamel tina waja hampang sareng biru. Sekrup sirah datar digosok. Sekrup sirah oval biasana dilapis ku cadmium sareng kromium. Hal ieu sering dianggo masang daun leupas, pancing sareng asesoris hardware anu sanés. Spésifikasi ditangtukeun ku diaméter sareng panjang rod sareng jinis sirah kuku. Kotak nyaéta unit pameseran.

 Aya dua jinis obeng pikeun masang sekrup kai, hiji lempeng sareng anu sanésna salib, anu pas pikeun bentuk alur sirah sekrup kai. Salaku tambahan, aya supir khusus anu dipasang dina bor busur, anu cocog pikeun dimuat sareng ngabongkarkeun sekrup kai anu langkung ageung. Éta merenah sareng hemat tanaga kerja.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami