Hex sirah obor ngebor diri

Pedaran pondok:

· Standar: DIN / ASTM

· Ukuran: m4.2-m6.3

· Kamampuhan Suplai: 200 Ton per Bulan

· Sampel Waktos : 3-5 dinten

· Metode pamayaran: T / T, L / C


Detil Produk

Tanda Produk

Utamana dipaké dina struktur baja tina fiksasi ubin waja warna ogé tiasa dianggo pikeun fiksasi lambar wangunan saderhana. Bahan gaduh beusi, stainless steel dua jinis anu stainless steel dibagi kana sababaraha bahan. Dibandingkeun sareng sekrup biasa, obor ngebor gaduh gaya tarik anu langkung luhur sareng ngajaga kakuatan, sareng moal longgar salami lami saatos kombinasi. Éta tiasa dianggo, aman dibor sareng disadap dina hiji waktos, sareng operasi na saderhana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami