Sekrup Chipboard

Pedaran pondok:

· Ukuran: M3.5 / M4 / M5 / M6

· Rengse: Hideung fosfor / Séng dilapis

· Warna: Hideung / Bodas / Konéng

· Bahan: C1022A

· Pakét: 25kg Kantong / Box nganggo karton


Detil Produk

Tanda Produk

Sekrup Chipboard mangrupikeun produk anu cocog pikeun pamasangan alat listrik saatos prosés perlakuan panas. Hal ieu utamina dianggo pikeun konéksi sareng pengikat antara pelat kai sareng antara pelat kai sareng pelat waja ipis. Ukuranana m3-m6, bahan kakuatan tinggi c102a, pangobatan permukaan galvanis, warnana umumna konéng, biru sareng bodas.

Dina industri pengikat sacara gembleng, produk ieu penting salaku sekrup témbok garing sareng gaduh volume penjualan anu ageung. Hal ieu seueur dianggo dina pembuatan jati sareng industri sanés, tapi masih terbatas di pasar DIY. Ayeuna, konsumén domestik mésér ragam ieu di supermarket bahan bangunan, utamina dianggo pikeun masang rel pituduh, engsel (sapertos 3,5 * 16, sareng sajabana), pamasangan ékspansi lauk (sapertos 4 * 40, sareng sajabana), sareng ngagentos kai sekrup pikeun masang sareng ngadamel jati sareng lomari. Kualitasna langkung saé, piring yuan Ling anu dihasilkeun ku pabrik standar Shanghai hangtou langkung saé sareng harga bungkusan kualitas langkung saé Éta ékonomis sareng ekonomis dina sagala aspek. Screw board serat buntut motong cakar mangrupikeun produk anu ningkat tina sekrup fibreborn biasa. Utamana dioptimalkeun tina desain benang, ngudag kagancangan pangeboran anu langkung luhur, sareng ngarengsekeun masalah réngkak anu gampang disababkeun ku panggunaan kai anu keras, sareng téknis na kandunganna tinggi.

Pikeun legana, éta tiasa ngagentos panggunaan sekrup kai biasa (sekrup kai tanpa perlakuan panas). Dina waktos anu sasarengan, sekrup kai dihasilkeun ku téknologi nyusut rod anu mimiti diajukeun ku AIDS kana navigasi, anu henteu ngan ukur ngaheéat bahan, tapi ogé ngajantenkeun benang langkung seukeut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami