CSK sirah pangeboran obeng

Pedaran pondok:

Ukuran: M3.9 / M4.2

Bérés: Séng dilapis

Warna: Bodas

Bahan: C1022A

Paking: 25kg Kantong / Box nganggo karton


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur tampilan sirah CSK nyaéta sirah bugle, anu utamina dianggo pikeun instalasi sababaraha papan gipsum, témbok partisi cahaya sareng séri langit-langit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami